Activiteiten tennisschool de bosrand

Activiteiten juni

De lessen van dit seizoen zijn dit jaar afgesloten met een gezellig Ouder Kind toernooi. De 32 deelnemers speelden op zondag 26 juni drie dubbels en tijdens de pauzes werd een voetbalparcours afgelegd, waterballonnen gegooid en gegolfd.  De winnaars waren: poule A. Fabian Roos Hoonhorst met vader. poule B. Anthony en Ronald Karsowidjojo. Poule C. Luca Hooijer met vader. Poule D. Levi Ravensberg met vader.

Eerder in juni behaalden alle kids hun mini-tennisdiploma en tijdens het mini-toernooi speelden 13 kinderen hun eerste echte wedstrijdjes.

Tijdens de balvaardigheidstest bleek iedereen te zijn geslaagd. De hoogste scores waren voor Seppe (100p !), Job (96p), Benthe (95p), Bernt (93p) en Luca (91p).

Het enkelspeljeugdtoernooi werd bij de jongens gewonnen door Milan Rem in een finale tegen Daan Berends. Bij de meisjes won Isa Schoonrok van Simone Hermans.

Het dubbelspeltoernooi voor volwassenen werd in de hoogste categorie gewonnen door Mieke Sibeijn en in de op een na hoogste categorie door Angelique Megens.

Op de facebookpagina van Tennisschool De Bosrand ziet u alle foto’s in fraai formaat https://www.facebook.com/groups/569441546563509/?fref=ts.