Tennisschool de Bosrand

Welkom bij ‘De Bosrand’

HANS JORNA DRAAGT, NA 37 JAAR TRAINERSCHAP IN EDE, HET STOKJE OVER AAN TENNIS ACADEMY VAN DEN BRINK (TAB)

TBA neemt vanaf 17 mei de tennislessen op tennispark De Bosrand over van Hans Jorna. Hans  verhuist naar Hamont in België om dichter bij zijn kinderen te gaan wonen en te gaan genieten van vervroegd pensioen.

Randy van den Brink zal voornamelijk zelf de tennislessen gaan verzorgen.  Hij werkte al eerder samen met Hans Jorna bij tennisclub ETC en een tennistoernooikamp in Oosterbeek.

Voor meer info: Zie http://www.tennisede.nl

Je hoeft geen lid te zijn van tennisclub De Bosrand om tennisles te nemen.   Dus zowel leden als niet-leden kunnen met elkaar trainen, privéles krijgen en/of deelnemen aan het activiteitenprogramma van de tennisschool.

We hebben momenteel leerlingen tussen de 6 en 73 jaar.

Er wordt getraind met aangepaste ballen, rackets en baanlengte zoals gebruikelijk bij het Tenniskids- en Play and Stay programma.

foto hieronder: HJ Slottoernooi op 15 mei 2021 met prijswinnaars ouder-kind- en jeugdwedstrijden en op achtergrond volwassen deelnemers

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-afscheidstoernooi-1.jpg

ZOMER CHALLENGE 2021 BIJ TC DE BOSRAND

De ZOMER Challenge is een tijdelijk tennislidmaatschap van 1 juli tot 1 oktober 2021 en geschikt voor iedereen die graag fit wil blijven in de winter en op een laagdrempelige manier kennis willen maken met de tennissport.

Het tijdelijk lidmaatschap kost voor volwassenen slechts €45,- en voor jeugd €20,-. Deelnemers aan de Zomer Challenge kunnen tijdens hun lidmaatschap:

  • Onbeperkt vrij spelen;
  • Een aantal lessen van de leraar volgen (5 groepslessen voor €25,-);
  • Zich klaarstomen voor het afsluitende event: het Voorjaars Challenge eindtoernooi (wanneer dit mogelijk is binnen de geldende coronamaatregelen);

Kortom; de Zomer Challenge is dé ideale mogelijkheid voor sporters om fit te blijven in de zomer.